Design Concept

Sound Group EV Park is located in Changsha, Hunan. The site is U-shaped wrapping
around Minghu Park. The design aims to maximize landscape by preserving existing
lake and unique topography of Soundon Hill to achieve a mountainous ecological park.
The building groups while independent are connected and interlocked with each other
by the +8.00 Sky Terrace. The elevated walkway free up ground floor creating a car
experience area and allowing landscape to be shared.

Four Key Design Concepts:

  1. Future Life Lab
  2. Shanshui Landscape
  3. Elevated Sky Terrace
  4. Interlaced Spatial Experience
South Gate

SOUND GROUP EV PARK ECOSYSTEM

PROGRAMME:APARTMENT,OFFICE,MUSEUM,RESEARCH & DEVELOPMENT CENTER

SITE AREA:138,900 ㎡

CONSTRUCTION AREA:134,710 ㎡

COMPLETION DATE:2018

PROJECT CURRENT STATUS:ON-GOING

share :

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin